Aanbod

Automatisatie

Poortopeners

De meest efficiënte manier om jouw garagedeur te motoriseren!

‘Dexxo Smart io’ is de slimme garagedeuropener voor sectionaal-, schuif- en kantelpoorten. Deze opener zorgt voor gemoedsrust in iedere situatie en is eenvoudig aan te passen aan ieders wensen.

Buismotoren

Buismotoren worden gebruikt om zowel je rolluik of zonwering te bedienen. Van bekabeld tot zonne-energie. De motor van Somfy wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van je zonwering of rolluik. Voor rolluiken kan er gekozen worden voor een fluisterstille motor.

TaHoma

Elektrisch bediende rolluiken, zonneluifels, screens of garagepoort maken het leven thuis een stukje comfortabeler en gemakkelijker. Door hier een Smart Control aan toe te voegen, open je een wereld van nieuwe mogelijkheden. De producten van Somfy helpen je het beste uit jouw huis te halen. TaHoma switch bevrijdt je van terugkerende, alledaagse taken en voegt nieuwe functies toe aan jouw huis. Verrijk je dagelijkse ervaring en bespaar tijd zodat je je kunt concentreren op zaken waarvan je houdt. Met de TaHoma-app programmeer en bedien je apparaten, thuis, op afstand of automatisch.

Zender

In combinatie met een IO motor van Somfy kan je opteren voor een muur-, handzender of codeklavier.

Beveiligingen

Rolluiken en zonwering kan je op verschillende manieren automatiseren: via klassieke schakelaar, met afstandsbediening of via weersafhankelijke sensoren die de windkracht, zon en neerslag meten. Dankzij de weersensoren op je zonwering of rolluik hoef je het weerbericht niet meer op de voet te volgen. De sensoren zorgen er immers voor dat je zonwering of rolluik automatisch opent of sluit naargelang de lichtintensiteit of windsnelheid. Voor een optimaal comfort kies je voor een combinatie van zon- en windsensoren.