Aanbod

Ramen en deuren

Aluminium

Een van de troeven van aluminium is zijn stevigheid. Daardoor worden onder andere grote raamoppervlakten met zeer slanke profielen mogelijk.

AluK beschikt over een uitgebreid gamma van verschillen innovatieve en esthetische designs. Modern, minimalistisch of landelijk? Bij ALuK vind je ongetwijfeld de ramen en deuren die bij jouw bouwstijl aansluiten.

Aluminium ramen en deuren van AluK leveren topprestaties voor geluids- en thermische isolatie. Dat maakt onze producten niet alleen uiterst geschikt voor privéwoningen maar ook voor openbare en bedrijfsgebouwen.

PVC

Het kwaliteitsprofiel van Veka maakt het verschil. Klasse-A-profielen zijn de ideale basis voor kwaliteitsramen. Door hun grotere stabiliteit en hoeksterkte hebben ze een hogere inbraak werende werking, bieden ze de beste thermische isolatiewaarden en een uitstekende geluidsisolatie. Bovendien overtuigen de Veka klasse-A-profielen ook na vele jaren nog door hun volledige functionaliteit.

Horren

Laat vliegenramen het esthetische uitzicht van je woning of tuin niet bepalen. Het hele productassortiment vliegenramen van Eosol is rond dit concept gemaakt, van uitneembare horren tot vliegendeuren en schuifdeuren.

goed om te weten…

Bepaal zelf welke uitvoering.

Isolatie

Isolatie speelt een steeds grotere rol. Onze ramen en deuren voldoen aan de strengste normen inzake isolatie. We hebben profielreeksen die een Uf-waarde hebben tot 0.85W/m2K. In combinatie met hoogrendementsbeglazing kunnen we een Uw-waarde halen tot 0.65W/m2K.

Stijl

Uiteraard is het belangrijk dat uw ramen en deuren passen binnen de stijl van u en uw woning.

Hedendaags,strak, klassiek, pastorie, retro…? Kies de stijl die u past! 

Kleuren

Tijdloze kleuren en afwerkingen mogelijk! De kleur van uw ramen bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd. Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl.

Benieuwd?

Eerdere realisaties en voorbeelden