Aanbod

Rolluiken

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn rolluiken die je op een bestaand huis kan monteren. Zonder grote kapwerken kunnen ze worden afgestemd op zowel klassieke als moderne woningen. Toch leveren ze extra veiligheid en zijn ze zowel geluid- als temperatuurisolerend

Inbouwrolluiken

Wanneer je bouwt of verbouwt, zijn inbouwrolluiken de perfecte oplossing om rolluiken naadloos in je woning te laten passen. Wanneer geopend, is het rolluik niet zichtbaar. En als je ze naar beneden doet, passen ze strak in de gevel en sluiten ze perfect af.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden als een geheel samen met de ramen in je woning geplaatst. Daardoor sluiten deze perfect aan en wordt de kast mooi ingewerkt in de buitengevel. Maar de echte voordelen ontdek je pas na de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. En dankzij hun eigentijds design en robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen.

goed om te weten…

Bepaal zelf welke uitvoering.

R

Lamellen

Lamellen zorgen voor de juiste uitstraling, extra geborgenheid en isolatie. Het rolluikblad kan naar keuze met of zonder daglichtsleuven uitgevoerd worden. Zo bepaalt u zelf de sfeer in de kamer.

Bediening

U kunt kiezen voor een handmatige bediening met lint of stang, maar niets is zo comfortabel en efficiënt als een elektrische motor. Eén druk op de knop, en uw elektrisch rolluik opent of sluit. Dat gaat snel zonder dat u spierkracht moet gebruiken. Via afstandsbediening, smartphone of tablet: één commando volstaat om onze producten te bedienen.

Kleuren

Voor de geleiders, kast en onderlat van de Harol rolluiken kunt u kiezen uit een uitgebreid kleurenassortiment. De lamellen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. U kunt de verschillende kleuren combineren, zodat uw rolluiken naadloos bij uw gevel passen. Daar betaalt u geen cent extra voor: alle kleuren zijn inbegrepen in de prijs.

Benieuwd?

Eerdere realisaties en voorbeelden