Aanbod

Buitenleven

Vouwdaken

Met het innovatieve vouwdaksysteem Patio maak je van je tuin of terras een gezellige buitenruimte! Zijn belangrijkste troef: het vouwdak dat volledig open en dicht kan. Zo profiteer je van een maximale lichtinval en geniet je volop van de eerste zonnestralen van het jaar.

Andere belangrijke pluspunten: het regenbestendige doek, de stevige en windbestendige structuur en de mogelijkheid om er verder aan te bouwen.

Toon meer

Vrijstaand of tegen de gevel? Strak en modern of warm en natuurlijk? Aluminium of hout? Een trendy tint of de kleur van uw ramen en deuren? Het kan allemaal. Heb je een grote oppervlakte te overspannen? Geen probleem, deze oplossing is verkrijgbaar in zeer grote maten. Met een verdere uitbouw maak je hem zelfs extra groot. Je merkt het: met het uitgebreide gamma van Harol zijn de mogelijkheden quasi oneindig. De optionele verticale windvaste screens bijvoorbeeld werden speciaal ontwikkeld om je te beschutten tegen wind en zijdelingse regen. Wil je op elk moment het prachtige zicht op je tuin behouden? Dan kies je eenvoudigweg voor de gedeeltelijk transparante doeken of vensters!

Goed om te weten: alle materialen zijn van topkwaliteit en doorstaan moeiteloos windvlagen tot wel 100km/uur!

Lamellendak

Een zonovergoten terras of liever veel schaduw? Kantel de lamellen en wissel af in een handomdraai. Tijdens de warme zomermaanden loop je geen kans op oververhitting want bij licht gekantelde lamellen kan de lucht immers optimaal circuleren. In de winter ga je vlot voor de stand die het meeste zonlicht, en dus warmte, binnenlaat. Resultaat: meer lichtinval én een lagere energiefactuur.

Lamellendaken zijn ideaal om grote oppervlakten te ontspannen. Met deze oplossing geniet je het jaar door van je terras.

Je tuin wordt een verlengstuk van je woning…

Versuz

Een verrassend slanke oplossing!
In tegenstelling tot een lamellen dak of vouwdoek, rolt het doek van de Versuz volledig op in de kast. Zo blijft het doek jarenlang stralend mooi. Met deze elegante blikvanger geniet je langer van je terras, zwembad of tuin. Ontdek puur design in combinatie met ultiem  comfort. Met een zeer slanke geleider, extreem strakke kast en smalle voetpalen zet hij in op een geraffineerde look. Een ingenieus ZIP-systeem zorgt voor jarenlang strakke doeken.

Toon meer

Versuz maakt deel uit van het award winnende VZ-concept: één systeem, eindeloos veel mogelijkheden! In het VZ-concept brengt Harol haar jarenlange expertise op vlak van ZIP-technologie samen met haar gekende succesvolle doekspantechniek voor verandazonwering. Het uiterst flexibele gamma biedt een oplossing op maat voor elke  behoefte.

Terrasoverkapping

De terrasoverkapping van Harol ideaal om een groot terras (ook horeca) te overdekken. Kies dan voor extra afsluiting met het zijdelingse wind- en zonnescherm SL400. Profiteer tot ’s avonds laat van uw terras. Dankzij het verlichtings- en verwarmingssysteem Storelight geniet u nog lang na het vallen van de avond van uw terras.

Duostore

Gezellig toevluchtsoord met alle comfort!

Op zoek naar een knus plekje uit de zon? Onder een romantisch vrijstaande Duostore hou je gegarandeerd het hoofd koel. Deze innovatie is het resultaat van onze jarenlange ervaring met het knikarmscherm, intussen een klassieker. De Duostore combineert twee van deze schermen, verwerkt in een aluminium frame. De integratie van de Duostore kan op drie manieren: vrijstaand, vast op een terrasvloer met centrale schroefsteun of via centrale steun in een betonnen ondergrond.

Verwarming en verlichting

Gebrand op extra comfort, waarmee je het hele jaar door van je zonwering of terrasoverkapping kan genieten? Je hebt nu opties te over!

Van  dimbare LED verlichting op het frame, geïntegreerde LED in de doekprofielen of LED spots in de lamellen tot verwarmingselementen Storelight of Heatscope. Zo geniet je ook ‘s avonds en op frisse dagen ongelimiteerd van je zonwering. Welke type je ook kiest, je stemt je buitenruimte helemaal af op je persoonlijke voorkeur.

Air

Profiteer van extra bescherming en vrijheid!

Nog meer bescherming en vrijheid om het ganse jaar door van je tuin en terras te genieten. Dat belooft de Harol AIR, een buitenleven innovatie binnen het award winnende zonwering-concept. Laat het gerust regenen: dankzij de verticale screens en de geïntegreerde waterafvoer heb je er geen last van. Dankzij de volledig gesloten kast blijft het doek jarenlang stralen. Glazen schuifwanden met geïntegreerde led-verlichting maken het comfortplaatje compleet.

De Harol AIR maakt deel uit van een award winnend VZ-concept:
één systeem, eindeloos veel mogelijkheden!

Benieuwd?

Eerdere realisaties en voorbeelden