Aanbod

Zonwering

Zonneluifel

Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van zonwering. Heerlijk genieten van de schaduw terwijl schadelijke uv-stralen geen kans meer maken. En die dame blanche op je terras smelt wat minder snel ook!

Zonwering lijkt eenvoudig, maar is dat allerminst. Hoe ver je wil overkappen, de ruimte die je hebt, de vorm van je muur, de stijl en kleur van je scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek, … Allemaal dingen die bepalend zijn voor je keuze van zonwering.

Daarom denken wij graag  met je mee.

Screens

Met Harol-screens kan je het zonlicht uit je woon- of kantoorruimte houden of de slaapkamer verduisteren.

Het is een duurzame oplossing om de zon te weren. De Harol voorzetscreens zijn altijd een optie ook als er geen zonwering werd voorzien in de bouwplannen. Bovendien blijft de isolatie van de woning intact want er is geen perforatie van de bouwschil. De screen past bij elke bouwstijl en met de hoogst mogelijke windklassen is hij ook prima opgewassen tegen windstoten!

Opbouwscreens voor zowel grote renovatieprojecten als nieuwbouw behoren ook tot de mogelijkheden.

Verandazonwering

De verandazonwering past op zowel klassieke als moderne woningen dankzij de strakke look-and-feel van het ontwerp. De kast is volledig gesloten: zo blijft het doek optimaal beschermd tegen vuil!

Buitenjaloezieën

Bij onze buitenjaloezieën gaan tijdloos design en functionaliteit hand in hand. Met deze innovatieve oplossing beperk je de lichtinval en de warmtestraling. Reken op een perfecte inkijkbescherming, en dat op elk moment van de dag. Dankzij de grote keuze aan lameltypes en de talloze montagevarianten van hoogwaardig aluminium komt de individuele stijl van elk gebouw tot zijn recht. Ideaal voor woningen, kantoorgebouwen en horecazaken.

Uitvalschermen

Uitvalschermen hebben het grote voordeel dat ze de warmte buiten houden, terwijl je toch nog naar buiten kan kijken en natuurlijk daglicht binnenkrijgt. Dit voor een uitvalshoek tot 120 graden.

Wind- & zonneschermen

Wanneer je gezellig buiten de tafel dekt, waaien je kaarsen dan steeds uit? De SL400 is je sfeerredder. Het is een handige zijdelingse windstopper die eenvoudig te monteren en te bedienen is. Het beschermt je tegen wind en zon en geeft je extra privacy. Bovendien valt deze windstopper perfect af te stemmen op je knikarmscherm qua kleur en doek.

Benieuwd?

Eerdere realisaties en voorbeelden.